Tilslut dit Swiss Go Smart watch ZUG til en iPhone mobil

I denne guide gennemgår vi trin for trin hvordan dit smartur tilsluttes til din iPhone mobil

Guiden er gældende for urmodellerne: Zug

Uret kræver tilslutning til en mobil for at kunne fungere – da det f.eks. er via mobilen at tiden indstilles. 
Har barnet ikke sin egen mobil, kan uret tilsluttes til en forældres mobil, hvorefter alle notifikationer mm kan kobles fra, så uret ikke får besked om nye beskeder, mails mm – Altså reelt ingen adgang til mobilen har.

App’en der bruges fungere på samme måde som Smart Life – App’en der bruges til voksen urene. Farverne er i app’en er ændret, så har du både et ur selv og til et barn, kan du hurtigt skelne om det er dit eget ur eller barnets du er inde i indstillinger for. Derudover giver det mulighed for at have 2 ure tilsluttet (voksen ur og børneur), da hver app kun kan håndtere et ur.

Først skal app’en “Fit4Kid” hentes fra App Store

Først skal der laves en række generelle indstillinger af app’en:

Når Fit4Kid åbnes første gang skal licensbetingelserne accepteres – Tryk på “Jeg er enig” og derefter den blå pil
Der kommer også en meddelelse om tilladelse til at bruge bluetooth og sende notifikationer – Sig OK/Tillad – da dette er en forudsætning for at uret kan kommunikere med mobilen.

I de næste 4 trin skal du oprette en personlig brugerprofil med dit navn, evt. billede, køn og fødselsdato. 
Dette data bruges til beregninger i forbindelse med sundhed – f.eks. pulsområde og kalorieberegning.

Når et trin er udfyldt skal du trykke på det grønne flueben. Er der et trin du ikke ønsker at udfylde, kan du springe det over ved at trykke på den grå “Spring over” knap. Bemærk dog at springer du køn og alder over, vil det gå ud over nøjagtigheden af din data. 

 

Herefter kommer der 4 trin med højde, vægt og skridtlængde ved gang og løb. 
For at få de mest præcise data, skal du være omhyggelig med at udfylde korrekt – især skridtlængden, vil have stor indflydelse på hvad dit ur når frem til af beregnet distance du har gået på en dag. 

Nu har du mulighed for at sætte dine personlige mål for dagen. 
Tryk på “Spring over” – for at bruge urets standard indstillinger, som er 7000 skridt, 5 km, 3600 kalorier og 12 timers søvn. 

Hvis du trykker på den grønne pokal, kan du ændre i hvert enkelt delmål.  Sæt din mål på rulleskiven og bekræft med det grønne flueben. 

Dagens mål kan altid ændres igen via indstillinger. 

Nu kan smart uret tilsluttes til telefonen. 
Sørg for at uret er opladet og derefter frakoblet laderen

Tryk på den grønne cirkel med uret, for at starte tilslutningen. 

Du kan også finde tilslutningen under Indstillinger (blåt tandhjul i højre bund) 
Tryk derefter på Tilslut smartwatch

App’en søger nu efter uret – Der kan godt komme andre Bluetooth enheder frem på listen også – men tryk på urets navn for at tilslutte det til mobilen. 

Nu vil mobilen fuldføre tilslutningen – Det tager nogle få sekunder

Der kommer nu en meddelelse om tilladelse til at bruge enhedens lokalitet (GPS) – Dette er for at kunne bruge motionsfunktionerne og se dine ruter på kort.

Det anbefales at vælge “Tillad, mens du bruger app” – da det så altid virker uden yderligere behov for accept

Tryk på “Dan par” hvis du bliver spurgt om du vil oprette forbindelse til Zug

Tryk på “Tillad” til notifikationer, hvis du ønsker at uret kan vise meddelelser fra mobilen – f.eks. info om ny sms, e-mail, mobilepay overførsel osv.
Hvis uret installeres på en forældremobil og du ikke ønsker at uret kan vise de notifikationer der kommer ind på mobilen, skal du vælge “Tillad ikke”

Ur og mobil udveksler nu data – dette tager tager kun nogle få sekunder.

Herefter får du en blå cirkel med et flueben – Mobil og ur er nu tilsluttet

Nu er ur og mobil parret sammen og klar til brug.
I øverste højre hjørne vil urets navn fremgå, med et grønt Bluetooth ikon ved siden af, som viser at uret er tilsluttet.

Ur og telefon vil løbende synkronisere, så f.eks. oversigten over skridt, distance mm vil blive opdateret på telefonen med de seneste data fra uret.

Hvis ur og mobil har været for langt væk fra hinanden, så forbindelsen forsvinder, vil de automatisk tilslutte til hinanden igen – Dog kan du godt opleve at der er et Bluetooth ikon med en rød streg over, ved siden af urets navn – Det forsvinder igen, når ur og mobil igen er tilsluttet – typisk inden for få minutter.

Hvis du vil ændre hvilke notifikationer der skal vises på uret (eller slå det helt fra, såfremt uret er tilsluttet til en forældres mobil), skal du vælge Indstillinger, nederst til højre (hvidt tandhjul) og derefter åbne Meddelelser.

På listen kan du flytte “skyderen” for de app’s der skal vise notifikationer på uret. Hvis uret ingen info skal have fra uret, så slå dem alle fra.

Hvis du under tilslutningen valgte “Tillad ikke” til notifikationer, har det ingen indvirkning om hver enkelt app er slået til eller fra her. Uret har ikke adgang til dem